Volvo Penta Industri

Volvo Penta har över 100 års industriell erfarenhet och är en del av Volvokoncernen – världsledande inom dieselteknik , vilket innebär att du drar nytta av hela koncernens erfarenhet av en stor motorpopulation och ett brett spektrum av kunder. Gemensamma teknik-, system-, eftermarknadsprocesser och infrastrukturer säkerställer en effektiv drift.

Volvo Pentas kompletta, globala eftermarknadserbjudande kommer att hjälpa dig och dina kunder att öka produktiviteten och maximera värdet av investeringen.

Som auktoriserad återförsäljare arbetar vi med mycket hög standard, utrustade med rätt verktyg och är kontinuerligt utbildade för att vara uppdaterade med de senaste tekniska lösningarna. Allt för att säkerställa maximal tillgänglighet.

OFF-ROAD

OFF-ROAD

Volvo Pentas industrimotorer är den perfekta kombinationen av flexibilitet och kraft. Vi levererar lösningar som är bränsleeffektiva, anpassningsbara, skalbara och tillförlitliga och som förbättrar resultatet för din verksamhet.

Mer information >
KRAFTGENERERING

KRAFTGENERERING

Volvo Pentas motorer för kraftgenerering är byggda för tuffast tänkbara behov. Standby eller Prime Power – oavsett var och när du behöver det.

Mer information >